Visit Rovaniemi

Visit Rovaniemi on Rovaniemen alueen matkailumarkkinointiorganisaatio. Vuonna 2016 Joulupukin virallinen kotikaupunki tarvitsi raikkaan uuden ilmeen verkkosivustolleen ja katsoi Puiston sopivaksi kumppaniksi täyttämään toiveensa.

Suunnittelimme visitrovaniemi.fi-sivustolle graafisen ilmeen ja käyttöliittymän.

 

Päällimmäisenä haasteena olivat sisällön laajuus ja monimuotoisuus. Omat suuntaviivansa asetti hakukoneoptimoinnin (SEO) analyysi, jonka tulokset huomioimme ulkoasua suunnitellessa. Alusta alkaen pidimme mielessä myös sivuston yhdeksän kieliversiota.

 

Yhteistyössä asiakkaan ja teknisen toteuttajan kanssa teimme selkeän, toimivan ja houkuttelevan sivuston, joka päätyi kisaamaan vuoden parhaasta verkkosivustosta FWA – Finnish Web Awards 2017 -kilpailussa.

mainostoimisto_puisto_visit_rovaniemi_graafinen_ilme_3.jpgmainostoimisto_puisto_visit_rovaniemi_graafinen_ilme_.jpgmainostoimisto_puisto_visit_rovaniemi_graafinen_ilme_2.jpg

Halusimme verkkosivuston graafisen ilmeen toimivan myös asiakkaan muussa visuaalisessa viestinnässä – sovelluksia voi nähdä esimerkiksi Visit Rovaniemen esitteissä.

Palvelumme

Konseptit Brändistrategia Kohderyhmät Markkinointi Viestintä Tuotteistus Brändi-ilme Graafinen ohjeisto Nimi ja slogan Sisällöntuotanto Käsikirjoitus Kuvasuunnittelu Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Kuvitus Valokuvat Video ja TV
Show menu
Hide Menu