EN

Culture Pass

Culture Pass on kolmen merkittävän rovaniemeläisen kulttuurikohteen yhteislippu. Puisto uudisti Culture Passin visuaalisen ilmeen innostavia käyntikohteita peilaavaksi ja suunnitteli verkkosivuston, josta lipun voi ostaa kätevästi Bokun-verkkokaupasta.

 

Puiston_kulttuuripassi_RGB1_web.jpgPuiston_kulttuuripassi_RGB3_web.jpgPuiston_kulttuuripassi_RGB2_web.jpg
  • slide
  • slide

Culture Passin graafinen ilme viestii ostettavasta tuotteesta, joka avaa ovet hauskaan ajanvietteeseen. Visuaalisessa kokonaisuudessa halusimme esittää Rovaniemen maamerkkeinäkin tunnetut käyntikohteet Arktikumin, Korundin ja Pilkkeen valokuvina, jotta asiakkaan olisi mahdollisimman helppo suunnistaa perille.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Teimme Culture Passin ostamisesta mutkatonta: Culturepass.fi-verkkosivusto myy lippua ja esittelee kohteet. Isot osta-napit eivät jätä mitään arvailujen varaan, vaan ohjaavat selkeästi Bokun-verkkokauppaan.

Matkailijoille suunnattu sivusto on saatavilla 10 kielellä – tuotimme tekstisisällön suomeksi ja englanniksi ja asioimme käännöstyöt kahdeksalle muulle.

Puiston_kulttuuripassi_RGB4_web.jpgPuiston_kulttuuripassi_RGB5.jpg

Culture Passin leikkisä graafinen ilme ja voimakas keltainen väri tekevät esitteestä ja muista printtimateriaaleista hauskasti erottuvat ja houkuttelevat tutustumaan kiinnostaviin käyntikohteisiin.

Puiston_kulttuuripassi_RGB15.pngPuiston_kulttuuripassi_RGB16.pngPuiston_kulttuuripassi_RGB11.png

Muotoilimme Culture Passille oman otsikkofontin, jonka lähtökohtana toimi Korundille suunnittelemamme sapluunafontti.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu
Show menu
Hide Menu