EN

Apukka Resort


Apukka Resort on elämyskeskus, joka tarjoaa korkealuokkaista majoitusta ja luontoaktiviteetteja Rovaniemen Olkkajärvellä. Puisto uudisti Apukan visuaalisen ilmeen vastaamaan matkailijan kohtaamaa vieraanvaraisuutta ja huokumaan paikan pitkää historiaa.

Puisto_Apukka_Kuvat_Handmade_Icons.pngPuisto_Apukka_Kuvat_Typografia.pngPuisto_Apukka_Kuvat_Identiteetti.png

Apukka Resortin väripalettiin valikoitui juurevia sävyjä, jotka kertovat matkailijalle paikan päällä odottavasta tunnelmasta. Rouheus ja hiilen jäljet viestivät Apukan kievarihistoriasta, ja nämä kuljetettiin mukana myös ilmeen typografiaan, tekstuureihin ja aluekarttaan.

Mainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat8.jpgMainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat9.jpg

Suunnittelimme Apukka Resortin verkkosivuston kertomaan yrityksen tarinaa ja paikan historiaa sekä toimimaan tehokkaana myyntikanavana. Selkeältä sivustolta käyttäjä löytää helposti majoitusvaihtoehdot ja aktiviteetit. Visualisoimme myös verkkomyynnin varausjärjestelmät yritysilmeen mukaisiksi teknisten rajojen puitteissa.

  • slide
  • slide
  • slide

Uusi luku Apukan tarinassa vaati myös uusia esitteitä. Visualisoimme muun muassa Apukan kesäaktiviteetit ja laitoimme ne kansien väliin. Jokainen aktiviteetti sai lisäksi oman kuvitetun tunnuksensa.

Mainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat4.jpgMainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat5.jpg
  • slide
  • slide
  • slide
Mainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat7.jpgMainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat6.jpg

Teimme Apukka Resortille valokuvaussuunnitelman, jonka toteutimme kuvauspäivänä. Valokuvissa tuomme visuaalisesti­­­ esiin Apukassa vierailevan matkailijan käsiin tuntuvat tekstuurit.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu
Show menu
Hide Menu