EN

Luomme viestejä, jotka kestävät katseita ja aikaa.

Ajattelemme visuaalisesti ja tutkimme universumia pohjoisesta ulottuvuudesta. Paneudumme suunnitteluun sielulla ja sydämellä.

Muotoilemme parempaa maailmaa. Sytymme haasteista, joiden parissa pääsemme edistämään kestävää hyvinvointia. Haluamme kasvaa yhteisillä matkoilla ihmisten kanssa.

Työskentelemme tosissamme, mutta emme vakavissamme – parhaat ideat syntyvät hyvistä nauruista.

Palvelut

Taustat

Kartoitamme ympäristön ja yhdistelemme langat.

 

 

TyöpajatKonseptitBrändistrategiaMarkkinointisuunnitelmaTuotteistus

Sisällöt

Iskemme ytimeen ja kiteytämme oleellisen.

 

 

Nimi / sloganIlme / identiteettiTekstisuunnitteluValokuvatVisualisointi

Ulkoasu

Välitämme viestin selkeästi ja vaikuttavasti.

 

 

LogoPrintti ja julkaisutPakkauksetVerkko ja digiVideo ja TVKuvitusKIRJAINMUOTOILU

Ota yhteyttä

Mainostoimisto Puisto Oy

Ukkoherrantie 9

FI-96100 Rovaniemi

info@puistonpenkki.fi

+358 45 632 6602

WhatsApp: +358 45 632 6602

 

 

facebook-white.svginstagram-white.svg

 

Puiston tyypit

Antti Ahvonen

Projektinhallinta, luova suunnittelu, digimarkkinointi, osakas

 

”Päässäni on pienestä pitäen pulputtanut idealähde, josta ammennan suunnitteluun ja jonka äärelle jään välillä pidemmäksi aikaa visioimaan."

 

antti@puistonpenkki.fi

+358 40 532 0328

Veli-Pekka Laitinen

Toimitusjohtaja, luova suunnittelu, osakas

 

”Kiteyttäminen on vahvuutta ja vähemmän on enemmän. Muotoilutaustani näkyy työssäni ongelmanratkaisussa ja estetiikassa.”

 

vellu@puistonpenkki.fi
+358 41 430 6645

Anniriitta Härkönen

Graafinen suunnittelu, luova suunnittelu

 

"Suhtautumiseni graafiseen suunnitteluun on välillä vimmaista ja pikseleitä viilatessa on vierähtänyt tunti jos toinenkin. Loppujen lopuksi ne asettuvat paikalleen.”

 

anni@puistonpenkki.fi
+358 44 069 1119

Henri Anundi

Tekstisuunnittelu, sisällöntuotanto, verkko

 

”Rullaava teksti ja looginen rakenne ovat pakkomielteitä, joista en pääse eroon. Laitetaan kirjaimet hyvään järjestykseen ja jätetään turhat pois.”

 

henri@puistonpenkki.fi
+358 40 735 3637

Juho Hiilivirta

Graafinen suunnittelu, kirjainmuotoilu

 

"Kerron tarinoita visuaalisin menetelmin. Kirjainten muotoilulla löydän parhaiten tarinan äänen – ja säätelen sen voimakkuutta.”

 

juho@puistonpenkki.fi
+358 40 828 5084

Veera Antikainen

Projektinhallinta, luova suunnittelu

 

”Katson maailmaa uteliaan empaattisesti ja ajattelen laatikon ulkopuolella, tai ainakin sen reunoilla. Olipa kyse projektinhallinnasta tai visuaalisesta suunnittelusta, positiivinen asenne ja luova ongelmanratkaisu ovat vakiovalintoja työkalupakistani.”

 

veera@puistonpenkki.fi
+358 40 825 3085

Jere Ryynänen

Graafinen suunnittelu, animointi

 

”Graafisen suunnittelun avulla voin tehdä asioista ihmisille saavutettavampia. Arkisista ympäristöistä saadaan kaikille mukavampia ja helpommin lähestyttäviä, kun ne suunnitellaan ajatuksella.”

 

jere@puistonpenkki.fi
+358 40 181 3801

Essi Pulju

Digimarkkinointi, verkkoprojektit, sisällöt

 

”Analyyttisyys ja luovuus kulkevat minulla käsi kädessä. Olen kotonani yhtä lailla diginäkyvyyden kuin tarinankerronnan maailmassa. Monialaisuus on markkinoinnissa valttia – se auttaa näkemään ison kuvan ja ratkaisuja laatikon ulkopuolelta.”


essi@puistonpenkki.fi
+358 40 510 1344

Emmi Kestilä

(vanhempainvapaalla)
Projektinhallinta, digimarkkinointi

 

”Persoonassani yhdistyvät järjestelmällisyys ja luova kaaos – aivan kuten työssäni. Rakastan kauniita asioita ja sisintäni lämmittää, kun asiat toimivat suunnitellusti.”

 

emmi@puistonpenkki.fi

Asiakkaitamme

VisitRovaniemi_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngKorundi_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngRovaniemen_Teatteri_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngUlkoministerio_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngPorokello_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngYllas_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngHouse_Of_Lapland_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngSalla_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngOsuuspankki_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngArktikum_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngArctic_Warriors_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngLapit_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngUArctic_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngKalasydan_Fishheart_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngGlassResort_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.pngLappset_Mainostoimisto_Puisto_Asiakkaat_copyat4x.png

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu Tekoäly
Show menu
Hide Menu