EN

Arktikum

Arktikum on Rovaniemellä sijaitseva tiedekeskus ja museo, joka esittelee arktisen alueen luontoa, kulttuureita ja historiaa yli 100 000 kävijälle vuodessa. Puisto kääri innostuneena hihat, kun vuonna 1992 avatun käyntikohteen ilme ja viestintä kaipasivat tuoretta näkemystä.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Kirkastimme Arktikumin brändin: uusimme visuaalisen ilmeen sekä selkeytimme talon olemuksen ja palvelut – mitä Arktikum on ja mitä se tekee? Mitä se antaa kävijälleen? Jäsensimme talon toimijoiden, Lapin maakuntamuseon ja Lapin yliopiston Arktisen keskuksen, roolit viestinnässä ja määrittelimme markkinoinnin ydinviestit.

Arktikum_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit16.jpgArktikum_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit6.jpgArktikum_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit10.jpg
Arktikum_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit2.jpgArktikum_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit14.jpg

Halusimme selkeyttää Arktikumissa vierailua, joten suunnittelimme opasteita ja bannereita niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Suunnittelimme Arktikumin verkkosivuston rakenteen, käyttöliittymän ja graafisen ilmeen. Keskeistä oli tiedon järjestäminen, jotta talon eri toimijat ja palvelut pääsevät esiin – visuaalisuudesta tinkimättä.

  • slide
  • slide

Arctic Pocket Book avaa Arktikumin näyttelyiden sisältöä sekä tarjoaa tietoa Lapista ja arktisesta alueesta. Tuotimme kirjasen sisällön, suunnittelimme ulkoasun ja taitoimme kokonaisuuden visuaalisesti miellyttävään ja helposti omaksuttavaan muotoon.

Arktikum_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit15.jpgArktikum_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit12.jpgArktikum_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit13.jpg

Arktikumin esite antaa tietoa talosta ja yleiskuvan sinne kohdistuvasta vierailusta. Esite on saatavilla kymmenellä eri kielellä.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu
Show menu
Hide Menu