EN

Kutilan Liikenne

Kutilan Liikenne Oy on vuonna 1950 perustettu rovaniemeläinen perheyritys, joka tarjoaa luotettavia liikennepalveluja jo kolmannessa sukupolvessa. Puisto hyppäsi jousille, kun Kutila kurvasi pysäkille ja kertoi markkinointikaluston kaipaavan päivitystä.

Markkinointi-ilmeen kasvojenkohotus ulottui luonnollisesti ajoneuvoihin, joista tarvittiin brändikuvat niin printti- kuin sähköisiin materiaaleihin. Laadimme kuvasuunnitelman uusien autoteippausten esiintuomiseksi ja ojensimme sen rovaniemeläisen yhteistyökumppanin Studio Artican toteutettavaksi.

Uudistimme kutilan.fi-verkkosivuston uuden markkinointi-ilmeen mukaiseksi. Selkeältä sivustolta löydät nopeasti Kutilan Liikenteen reitit, aikataulut ja muut palvelut kuten tilausajot.

  • slide
  • slide

Kutilan Liikenteen bussit erottuvat pohjoisen teillä visuaalisen ilmeen mukaisine teippauksineen.

  • slide
  • slide
  • slide

Kutilan Liikenne laajensi palvelutarjontaansa Premium-minibusseihin, jotka tuotteistimme omaksi alabrändikseen. Rovaniemen kansainväliselle matkailukentälle teimme englanninkielisen flyerin tyylikkäitä kyytipalveluja markkinoimaan.

Puiston_Kutila_RGB10.pngPuiston_Kutila_RGB9.pngPuiston_Kutila_RGB11.png

Muotoilimme Kutilan Liikenteelle leveän ja tasapaksun otsikkofontin, joka on sekä moderni että retrohenkinen; kirjasintyyppi viestii tässä päivässä toimivasta yrityksestä, jolla on pitkä historia.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu
Show menu
Hide Menu