Suunnittelimme viestinnän ratkaisut kolmelle kohderyhmälle – ammattiautoilijoille, sidosryhmille ja yksityisautoilijoille – hankkeen eri vaiheisiin.
Markkinoinnin suunnittelua ohjasi hankkeen päätavoite: puolittaa porokolarien määrä vuoteen 2020 mennessä. Laadimme markkinointisuunnitelman yhteistyössä asiakkaan projektipäällikön kanssa.
Teatterin uutta ilmettä suunniteltaessa oli tärkeää huomioida, että esitysten ja tapahtumien sisältö ja kohdeyleisö vaihtelevat merkittävästi. Ratkaisimme pulman luomalla kehyksen, jonka puitteissa esitysten ja tapahtumien omat ilmeet saavat tilaa, mutta kokonaisuus näyttää yhtenäiseltä.
Kirkastimme Arktikumin brändin: uusimme visuaalisen ilmeen sekä selkeytimme talon olemuksen ja palvelut – mitä Arktikum on ja mitä se tekee? Mitä se antaa kävijälleen? Jäsensimme talon toimijoiden, Lapin maakuntamuseon ja Lapin yliopiston Arktisen keskuksen, roolit viestinnässä ja määrittelimme markkinoinnin ydinviestit.
Ylläs oli Ykkönen, mutta uudella vuosituhannella muut tunturikeskukset tulivat rinnalle ja ohi. Vuonna 2017 suurimman ja kauneimman oli aika ottaa takaisin se, mikä sille kuuluu.
Uudistimme Ylläksen ilmeen ja brändin vastaamaan paremmin alueen vetovoimatekijöitä. Ylläksestä tuli Luonnollisesti Ykkönen.
Ylläksen kestävät arvot soivat hienosti Puiston vastaavien kanssa.