EN

Visualisointi

Mainostoimisto_Puisto_Vastuu_Kuvat20.jpg

Korjausrakentamiseen erikoistuneen Vastuuremontin tärkeimpiä palveluja ovat vahinkopalvelut, erityisesti kosteusvahinkojen kartoitus ja kuivaus. Toimme palveluprosessin esiin visualisointina, jotta se olisi harmistuksen kanssa kamppailevalle kiinteistönomistajalle mahdollisimman helppo sisäistää. Ihmishahmo kertoo helposti lähestyttävästä perheyrityksestä ja ystävällisestä palvelusta.

Kalasydan_Fisheart_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit_Tyot2.pngKalasydan_Fisheart_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit_Tyot3.png

Infografiikka auttaa hahmottamaan Kalasydämen toimintaa ja teknisiä ratkaisuja. Suunnittelimme infografiikat paitsi havainnollistaviksi, myös silmää miellyttäväksi osaksi yritysilmettä.

Luvattumaa_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit_Levi_Lappi7.pngLuvattumaa_Mainostoimisto_Puisto_Referenssit_Levi_Lappi6.png

Matkailuyrityksen täytyy kyetä vangitsemaan matkanjärjestäjien huomio. Luvattumaalle suunnittelemamme tulostettavat tuotekortit kertovat kohteen palveluista uuden brändin mukaisella visuaalisella ilmeellä.

Arctic Warriors kiertää aktiivisesti messuilla ja tapahtumissa, joissa kätevästi mukana kulkevat rekvisiittaratkaisut helpottavat elämää. Uutta brändi-ilmettä soveltaen suunnittelimme sotureille näyttävän osaston, johon kuuluvat muun muassa messuseinä ja pöytäliina.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Ylläksen ilmeen kivijalaksi määrittelimme värit kahdeksalle vuodenajalle ja graafiset elementit seitsemälle tunturille. Väreillä leimataan matkailukausien sisältöä viestintäkanavissa ja graafisilla muodoilla elävöitetään väri- ja kuvapintoja.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu
Show menu
Hide Menu