EN

Valokuvat

Mainostoimisto_Puisto_Vastuu_Kuvat.jpgMainostoimisto_Puisto_Vastuu_Kuvat2.jpg

Koordinoimme Vastuuremontin henkilökunnan valokuvauksen yhteistyössä Valokuvaamo Kipinän kanssa. Henkilöiden vaihtelevilla asennoilla ja kuvien toisistaan poikkeavilla rajauksilla kiersimme henkilökuntakuville tyypillisen monotonisuuden.

Mainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat4.jpgMainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat5.jpg
  • slide
  • slide
  • slide
Mainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat7.jpgMainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat6.jpg

Teimme Apukka Resortille valokuvaussuunnitelman, jonka toteutimme kuvauspäivänä. Valokuvissa tuomme visuaalisesti­­­ esiin Apukassa vierailevan matkailijan käsiin tuntuvat tekstuurit.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Väen valokuvissa halusimme nostaa esiin joogan ja kiipeilyn yhteyden luontoon ja sitoa sen yrittäjien tarinaan. Laadimme kuvaussuunnitelman ja pestasimme tehtävään parhaiten soveltuvan valokuvaajan kumppaniksemme. Osallistuimme myös kuvauksiin, jotta lopputulokseksi saatiin juuri sitä, mitä haluttiin.

Puiston_Kuvapohja_RGB_sahkotapio_4.jpgPuiston_Kuvapohja_RGB_Sahkotapio_3.jpgPuiston_Kuvapohja_RGB_sahkotapio_5.jpg

Sähkötapion verkkosivuille tuotettiin nippu uusia valokuvia, jotka konkretisoivat yrityksen palvelut ja työn jäljen sekä tekijät niiden takana. Kuvaukset toteutettiin yhteistyössä Valokuvaamo Kipinän kanssa.

Markkinointi-ilmeen kasvojenkohotus ulottui luonnollisesti ajoneuvoihin, joista tarvittiin brändikuvat niin printti- kuin sähköisiin materiaaleihin. Laadimme kuvasuunnitelman uusien autoteippausten esiintuomiseksi ja ojensimme sen rovaniemeläisen yhteistyökumppanin Studio Artican toteutettavaksi.

mainostoimisto_puisto_arcticsuperfoods_brandikuvat.jpgmainostoimisto_puisto_arcticsuperfoods_brandikuvat2.jpgmainostoimisto_puisto_arcticsuperfoods_brandikuvat3.jpg

Käsikirjoitimme Arctic Superfoodsin brändikuvat, joissa limittyvät ketterästi puhtaat raaka-aineet, maistuvat tuotteet, pohjoinen luonto ja urbaani elämäntapa. Selkeä kuvasuunnitelma antoi mahdollisuuden käyttää eri kuvaajia ympäri Suomen yhdenmukaista vaikutelmaa kadottamatta.

  • slide
  • slide
  • slide

Kun Arctic Warriorsin brändi uudistettiin, myös tuotteet lanseerattiin uudelleen. Käsikirjoitimme ja tuotimme yrityksen brändi- ja tuotekuvat yhteistyössä Studio Artican kanssa.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu Tekoäly
Show menu
Hide Menu