EN

Työpaja

Istahdimme Tapioiden kanssa aluksi samaan eväspöytään. Piirsimme yhdessä suuntaviivat tulevalle uudistukselle ja määrittelimme millä painotuksella palveluista jatkossa huudellaan.

Puiston brändityöpajassa aloitimme puhtaalta pöydältä, sillä kyseessä oli uusi yritys. Asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta määrittelimme Skábmalle tavoiteidentiteetin ja brändikärjet, joista muotoilimme bränditarinan. Työpajassa valetut perustukset toimivat alustana brändin visualisoinnille ja markkinoinnin suunnittellulle.

Brändin rakentaminen alkoi tutustumalla yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin pienessä Nessebyn kalastajakylässä. Puiston brändityöpajassa ruodimme yrittäjä Edgarin tarinaa, jonka halusimme nostaa esiin markkinoinnissa. Työpajan pohjalta loimme Varanger Lodgelle tavoiteidentiteetin ja laadimme bränditekstit viestintään.

  • slide
  • slide

Arctic Superfoods tuo palan puhdasta pohjoista luontoa asvalttiviidakon keskelle. Brändin elementit syntyivät Puiston brändityöpajan tuloksena: hahmottelimme yhteistyössä asiakkaan kanssa brändin persoonan, kilpailuedut ja arvomaailman, joiden pohjalta suunnittelimme visuaalisen ilmeen, teroitimme viestinnän kärjet ja muotoilimme bränditarinan.

mainostoimisto_puisto_arctic_warriors.jpgmainostoimisto_puisto_arctic_warriors2.jpgmainostoimisto_puisto_arctic_warriors3.jpg

Myllytimme Arctic Warriorsin olemuksen Puiston brändityöpajan läpi. Visuaalisen ilmeen ja markkinointiviestien tuli kuvastaa niin yrttituotteiden sisukasta sisältöä kuin yrityksen maanläheisiä arvoja ja ronskia asennetta.

 

Maaliskuussa 2018 Arctic Warriors osallistui menestyksekkäästi Leijonan luola -televisio-ohjelmaan, jossa brändi-ilme sai erityiskiitosta raadilta täynnä liike-elämän säälimättömiä petoja.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu
Show menu
Hide Menu