EN

Tuotteistus

Korjausratkaisujen asiantuntija Vastuuremontti halusi kertoa vahinkopalveluistaan kiinteistönomistajille. Suunnittelimme kohdennetun esitteen, joka kertoo kuinka toimia, kun epäilys kosteusvauriosta herää. Vastuuremontin palvelualttius ja lähestyttävyys ovat esitteessä framilla kuten muissakin markkinointimateriaaleissa.

Puiston_Kuvapohja_RGB_sahkotapio_01.jpgPuiston_Kuvapohja_RGB_sahkotapio02.pngPuiston_Kuvapohja_RGB_sahkotapio03.png

Nimesimme ja paketoimme Sähkötapion asennustyöt helposti shoppailtaviksi palveluiksi kotitalouksille ja taloyhtiöille. Palvelun voit koota sekä maksaa näppärästi verkokaupassa. Prosessit piirtyvät selkeästi Sähkötapion tutuilla kuvituksilla.

Puiston_kulttuuripassi_RGB4_web.jpgPuiston_kulttuuripassi_RGB5.jpg

Culture Passin leikkisä graafinen ilme ja voimakas keltainen väri tekevät esitteestä ja muista printtimateriaaleista hauskasti erottuvat ja houkuttelevat tutustumaan kiinnostaviin käyntikohteisiin.

  • slide
  • slide
  • slide

Kutilan Liikenne laajensi palvelutarjontaansa Premium-minibusseihin, jotka tuotteistimme omaksi alabrändikseen. Rovaniemen kansainväliselle matkailukentälle teimme englanninkielisen flyerin tyylikkäitä kyytipalveluja markkinoimaan.

Kuvitimme Arctic Superfoodsin EVÄS-patukoille tunnistettavat pakkaukset, jotka henkivät puhtautta ja luonnonläheisyyttä. Tunnistettavan kuosin on voinut bongata vaikkapa Finnairin lennoilla, joilla mustikka- ja koivunlehtipatukka on saatavilla.

  • slide
  • slide

Arctic Pocket Book avaa Arktikumin näyttelyiden sisältöä sekä tarjoaa tietoa Lapista ja arktisesta alueesta. Tuotimme kirjasen sisällön, suunnittelimme ulkoasun ja taitoimme kokonaisuuden visuaalisesti miellyttävään ja helposti omaksuttavaan muotoon.

mainostoimisto_puisto_arctic_warriors4.jpg

Yrttituotteiden pakkaussuunnittelussa haimme kahta funktiota: pakkauksen ilmeen tuli paitsi kertoa, mitä tuote pitää sisällään, myös näyttää hyvältä kodin hyllyllä.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu Tekoäly
Show menu
Hide Menu